Lady Kapteenin kuulumiset

Golfkausi alkaa  ja itseäni vähän jännittää, miten se pallo lentää väylillä. Talven harjoittelu on ollut hiihtämistä ja ulkona liikkumista. Sekä kehonhallintaa joogassa ja pilateksessa.  Ennen kentälle pääsyä olen käynyt rangella muutaman kerran ja sieltä hakenut tuntumaa  mailan käsittelyyn. 

Naisten golf on ollut liiton tasolta myötätuulessa ja olen osallistunut teams -palavereihin, joissa on käyty keskusteluja naisten golfin kehittämisestä ja tulevaisuudesta. Näissä keskusteluissa on tullut esille se, että jokaisessa seurassa on vähän erilaista toimintaa.  Toiset seurat ovat jäsenmäärältään suurempia kuin toiset ja naisten osuus on tietenkin pienempi. Muutostakin on tullut, joihinkin seuroihin on valittu seuran kapteeniksi naisia.

Naisgolfiin on otettu mukaan nuorten naisten näkökulmaa siitä, millaisena he näkevät naistengolfin. Mielenkiintoista oli kuunnella heidän kommenttejaan naisgolfiin liittyvien otsikoiden tuomasta mielikuvasta. Heidän mielestä  Lady  sana antaa hieman tärkeän kuvan naistengolfista.  Mieluummin sanottaisiin tyttö- ja naisgolf. Alleviivaan tämän, koska meilläkin on uusia nuoria lupaavia naisgolfareita ja heidät näen mieluummin liikunnallisina ja aktiivisina naisina.

Onko golf urheilua? Siitäkin olivat nuoret naiset saaneet osakseen kommentteja. Sitten kun kaveri oli lähtenyt mukaan ja kiertänyt  18 reikää bägiä kantaen  oli  tietenkin mieli muuttunut .

#muntapapelata  slogan oli heille tuonut mielikuvan golfista, jossa voit pelata omalla tyylillä ja omalla asenteella. Kierrokselle voi lähteä eri ryhmissä ja eri tasoituksellisten pelaajien kanssa.  Tämän saman ajatuksen jaan heidän kanssaan.

Seuramme tarjoaa tyttö- ja naisgolfareille Pron -opetusta, naisteniltoja ja erilaisia kisoja.  Tai sitten voit nauttia pelkästään  pelikierroksista upealla kentällämme.   Pelata voit siis oman mielen ja tilanteen mukaan.

Tervetuloa kaikki  tyttö- ja naisgolfarit taas uuteen pelikauteen. 

Tervetuloa myös seuramme uudet klubin pitäjät Marja ja Jari!

Tsemppiä seuran kapteenille Sauli Mankiselle  ja uudelle Prolle Jari Lyytikäiselle!

Virpi Heikkilä
Naisten kapteeni

Vieritä ylös