Ladykapteenin kuulumiset

Golfkausi lähenee ja RTG:n golftoiminta on heti alkuvuodesta alkanut vauhdikkaasti. Uutena Ladykapteenina jatkan Merja Hammarin työtä seurassa ja Golfliiton Ladygolfissa.  Pohjois-Suomen naisgolfareilla on oma tiimi Ladygolfin strategiatyössä. Ja meidän edustaja Merja  RTG:sta on ollut vaikuttamassa mm. siihen, että ensi kesänä pelataan Gloria Lady Cup Oulussa. Johon meillä kaikilla on mahdollisuus osallistua.

Oma toimintamme on ollut mielestäni aktiivista, vaikka naisteniltojen osallistujamäärä on ollut välillä vähäistä. Mutta siihen on varmasti osa syynä se, että naisia osallistuu senioritoimintaan ja on ymmärrettävää, ettei ole mahdollista osallistua useampiin pelitapahtumiin.

Kevätkokous pidetään torstaina 14.3. klo 18.00 alkaen  ja toivonkin, että mahdollisimman moni osallistuisi Langin kauppahuoneella pidettävään kokoukseen. Silloin voimme suunnitella ensi kesän toimintaa, päätetään naistoimikunnan kokoonpanosta.  Saadaan terveisiä RTG:n hallitukselta.

Uutena Ladykapteenina toivon, että jatkamme aktiivista tyttö- ja naisgolftoimintaa Siikajoella.  Meillä on hyvät puitteet pelata ja viihtyä kentällämme. 

Jokohan huhtikuun lopulla pääsemme harjoittelemaan?

Tervetuloa kevätkokoukseen

Virpi Heikkilä
Ladykapteeni 2019