Klubi- ,seniori- ja juniori-mestikset

Viikonlopun aikana pelattiin klubi-, seniori- ja juniori-mestaruuksista. Kisoihin osallistui 45 kilpailijaa. Kisat saatiin pelata mukavassa auringonpaisteessa kahden päivän aikana. Junioreissa voiton vei Tatu Satokangas, tuloksella 179 lyöntiä ja toinen oli Daniel Heikkinen, tuloksella 181 lyöntiä. Pronssin vei Joose Ylikulju, tuloksella 185 lyöntiä.

Seniorimiehissä voittoon pelasi Jari Lyytikäinen tuloksella 161 lyöntiä. Toinen oli Jani Haarala: 168 lyöntiä ja kolmas Janne Ypyä: 171 lyöntiä.

Seniorimiehet yli 65-vuotiaat -sarjassa mentiin uusintaan, kun Markku Myllyahoja ja Juhani Enovaara molemmat pelasivat tuloksen 170 lyöntiä. Uusinta pelattiin väylällä 1, jossa Markku oli etevämpi par tuloksella ja vei voiton tässä sarjassa. Kolmanneksi itsensä pelasi Auvo Eilola tuloksella 173 lyöntiä.

Klubimestaruus oli tänä vuonna Juha Kanniaisen tuloksella 135 lyöntiä. Toinen oli tuloksella 139 lyöntiä Tuija Kinnunen-Hummastinniemi ja kolmas Janne Ypyä tuloksella 141 lyöntiä. Samaan tulokseen ylsi myös Tatu Satokangas, mutta Janne oli kolmas paremman slopen turvin.

Vieritä ylös