Kapteenin blogi

Kausi alkaa olemaan tältä kaudelta paketissa. Olemme taas saaneet nauttia iloisesta ja rennosta tunnelmasta niin kentällä kuin klubillakin. Uusia jäseniä on tullut paljon ja jäsenmäärämme on ennätyksellinen 652. Vielä on kuitenkin jäljellä ensi lauantaina pelattava päätöskisa ja sen päälle iltaohjelmaa klubilla.

Kenttämme on ollut taas loistavassa kunnossa ja tästä iso kiitos kenttähenkilökunnalle. Jokainen voi jo nyt omalta osaltaan vaikuttaa ensi kesän kentänkuntoon osallistumalla 8.10. pidettäviin kenttätalkoisiin. Talkoissa on jokaiselle sopivaa puuhaa. Talkoisiin ilmoittautuminen tapahtuu seuramme Nexgolfin kautta.

Myös pelaajat ovat olleet loistavassa kunnossa. Kuntoa voi ja kannattaa pitää yllä myös talvella esim. Raahen Golfhallilla. Hallilla tullaan järjestämään yksilö- ja ryhmätreenejä ja näistä kuulemme lisää myöhemmin.

Sääntöilta järjestettiin kauden alussa ja se sai hyvän vastaanoton. Ensi kauden alkuun järjestään taas sääntöilta, koska kaudelle 2023 tulee sääntömuutoksia. Sääntömuutokset julkaistaneen vuodenvaihteessa ja tästä tiedotetaan lisää myöhemmin.

Toivotaan lämmintä syksyä, jotta saisimme pelata vielä mahdollisimman pitkään.

Kiitos kaikille ja hyvää loppukautta!
t. Sauli

Vieritä ylös