Jan Aho avauskilpailun voittoon

Mitalikolmikkoa hymyilyttää kilpailun päätteeksi. (vas. Pertti Nissinen, Jan Aho ja Pekka Paaso)

Kilpailukausi Siikajoella käynnistyi tänään perinteisellä pistebogey kilpailulla. Lämmin ja lähestulkoon tuuleton sää pitivät huolen siitä, että lähes poikkeuksetta oli kilpailijoilla hymy huulilla klubille päästessään, ja tulostaso oli korkea. Myöskin muutaman sateettoman päivän, ja niitä edeltäneiden sateiden seurauksena, kenttä oli ajankohtaan nähden erinomaisessa kunnossa ja kuiva.

Kilpailun voitosta käytiin lopulta kova kamppailu ja peräti kuusi osallistujaa 37:stä pelasi 38 bogeypistettä tai enemmän. Lopulta voitto ratkaistiin tasoituksin, sillä koko mitalikolmikko pelasi saman pistemäärän 39. Pisimmän korren tänään vei, ehkä ennakkosuosikin viittaakin kantanut Jan Aho, jonka tulos syntyi hurjalla lyöntipelituloksella 65 (-7).

”Muutama lyhyt putti jäi laittamatta kuppiin, mutta muuten ihan ehjää tekemistä. Tyytyväinen olo.” tuumaili Aho bogittoman kierroksen, kuudentoista greeniosuman ja seitsemän birdien jälkeen.

Toiseksi samalla 39 pisteen tuloksella tuli Pekka Paaso ja kolmanneksi Pertti Nissinen. Maininnan arvoista on myöskin, että neljänneksi tullut Tuomas Ketola pelasi hänkin kentän alle parin ja lyöntipelituloksen 71 (-1).

Onnittelut mitalikolmikolle ja kiitokset kaikille kisaan osallistuneille. Nähdään taas tulevissa kilpailuissa!