Hyvää Uutta Vuotta 2021 Raahentienoon Golfin jäsenet!

Vuosi 2020 on lopussa ja odotamme uuden vuoden vaihtumista.  Kuten monessakin yhteydessä on tullut esille, olemme viettäneet erikoisen golfkauden. Jäsenmäärien ja pelikierrosten määrät ovat lisääntyneet huomattavasti ja siitä voidaan olla todella tyytyväisiä.

Jäsenmäärät ovat näkyneet myös Ladygolfin alueella.  Naisia ja tyttöjä on tullut mukaan toimintaan ja se näkyy positiivisesti meidänkin  kentällä.

Naiset riensivät kentälle heti  23.4., kun kenttä avattiin kesägreeneille.  Ja viimeiset kierrokset tehtiin 18.11.

Mennyt kausi  jää kuitenkin mieleen hyvistä peli-ilmoista ja lukuisista kohtaamisista kentällä. Koronasta huolimatta kentällä tavattiin ja pidettiin yhteyttä.  Ja tietenkin turvavälit huomioiden!

Golftoiminta on viimeisten vuosien aikana muuttunut ympärivuotiseksi toiminnaksi. Mukaan on tullut talviharjoittelut myös täällä pohjoisessa ja golfliitto on kiinnittänyt huomionsa  golfseurojen toimintaan.

Ladygolfin päätöskisassa ideoimme vuoden 2021 toimintaa. Esitettiin naisteniltojen pitämistä  esimerkiksi joka toinen tai kolmas viikko.  Kerran kuussa voisimme kokoontua kiertämään koko kierroksen. Edelleen kisailtaisiin eri pelimuotoihin tutustumalla. Naistoimikunta tekee toimintasuunnitelman ensi kaudelle ja tulemme laittamaan suunnitelman teille kaikille tai jos isommalla joukolla kokoontuminen onnistuu pidetään maaliskuussa vuosikokous. 

Toivonkin teiltä kaikilta mahdollisia toiveita ja terveisiä ensi kauden toiminnalle. Ilmoitukset naistoimikunnanjäsenille.  Lisäksi kaikki  ovat tervetulleita  ensi kauden toimintaamme mukaan!

Kiitos vielä kaikille onnistuneesta viime kaudesta! 

Virpi Heikkilä
Ladykapteeni