Haarala ja Hammar Sandels Openin voittoon 

Koko Suomea kiertävä Sandelsin pariscramble pelattiin myös tänä kesänä Raahentienoon Golfin kentällä Siikajoella. Osakilpailuja järjestetään ympäri Suomen useilla kentillä ja voittajaparit kutsutaan syyskuussa pelattavaan finaaliin Espooseen Lakiston kentälle. 

Siikajoen kisaan lauantaina 16.7. osallistui täysi kattaus, eli 40 paria, ja peräti yhdeksästä eri seurasta. Sääkin suosi surkeista ennusteista huolimatta ja kierros päästiin viemään läpi kuivana auringon paistaessa loistokuntoisella kentällämme. Pelimuoto oli 18 reiän lyöntipeli hcp ja toteutettiin yhteislähtönä. 

Voittoon tarvittiin tällä kertaa nettotulos 64 ja siihen pääsi peräti neljä paria. Slope ratkaisi kisan oman seuran Jani Haaralan ja Merja Hammarin hyväksi, joille tämä oli jo kolmas Sandels-osakilpailun voitto. Toisiksi tulivat OGK:sta Henri Honkonen ja Eelis Pernu ja kolmansiksi RTG:n Niko Puputti ja Jukka Mustonen. Mainittakoon vielä, että neljänsiksi tulleet RTG:n Riikka ja Pekka Still hävisivät kolmannen sijan vain takaysin viimeisen reiän bogilla, kun samalla slopella pelanneet Puputti ja Mustonen tekivät siihen par-tuloksen. Eli tiukkaa taistoa oli loppuun asti podium-paikoista. 

Kisan päätteeksi oli Maria loihtinut jälleen kerran hyvät appeet osallistujille ja muutenkin päivä meni kokonaisuudessaan niin sään kuin fiiliksenkin puolesta ihan nappiin. 

Vieritä ylös