Golfnaisten vuosikokouksen valinnat kaudelle 2022

Raahentienoon Golf ry:n Golfnaisten vuosikokous pidettiin 21.10.2021 Raahessa. Kokouksessa valittiin vuoden 2022 naisten kapteeniksi Susanna Ypyä ja naistoimikuntaan Merja Hammar, Heli Juusola, Tuija Kinnunen-Hummastenniemi, Armi Myllymäki ja Virpi Heikkilä jatkaa toimikunnan puheenjohtajana.

Vuonna 2022 RTG on järjestelyvastuussa pohjoisen alueen naisten seuraottelusta.  Viime vuosina otteluun on osallistunut yli 100 tyttöä ja naista. Seuraottelu on 17.7.2022. Toinen tärkeä haaste on osallistuminen LadyOpenin  järjestelyihin.  Kisa pidetään 6.8.2022.

Kokouksessa tuli hyviä esityksiä ensi kauden toimintaan. Esimerkiksi toivotaan Komppa -cup  -kisaa, viikkokisoja kaikille, sääntökoulutusta ennen kauden alkua, jotka viedään seuran hallitukselle.

Väistyvänä naisten kapteenina haluan kiittää teitä kaikkia osallistumisesta golfnaisten toimintaan. Kiitos naistoimikunnalle ja kaikille naisgolfareille siitä, että olemme saaneet edistettyä korona aikana hienoa urheilu- ja liikuntaharrastustamme. Toimintamme on ollut aktiivista ja sen ansiossa seuramme tyttö- ja naisgolfareiden määrä on lisääntynyt seurassamme.  

Onnea ja menestystä Susannalle ja naistoimikunnalle ensi vuodelle!
Tästä on meidän hyvä jatkaa kohti uutta kautta!

Virpi Heikkilä
Naistoimikunnan puheenjohtaja