9-seuran ottelu Virpiniemessä

Järjestyksessään 13. Naisten seuraottelu kisattiin 19.7. Virpiniemessä.  Kuten golf -kierrokselle toivoo aurinkoa ja mukavaa säätä.  Siitä saimme nauttia. Virpiniemigolfin Ladyt olivat järjestäneet meille hyvät puitteet.

Ei voi olla mainitsematta, että korona vaikutti vielä kilpailun järjestelyihin. Ja saimme viimeisiin viikkoihin asti jännittää miten ruokailut ym. järjestyy.  Hyvin kaikki  toimi!

Naisenergiaa oli 101 naisen verran ja se näkyi ja kuului. Ladyjen kesken toiminta on mutkatonta ja helppoa. Ja kisaan lähdettiin rennolla mielellä ja intoa täynnä. Useamman toteaminen kivasta pelipäivästä toteutui.

Aloitusohjelmana oli livemusiikkia ja ennen kierrokselle lähtöä Virpiniemiseuran kapteeni Jarmo J.Husso yhdessä naiskapteeni Irene Seppäsen kanssa kävivät läpi tärkeimmät asiat kisan aikana ja kentällä.

Jaana Kylmäsen vetämä alkulämmittely sai kaikki ladyt mukaan jumppahetkeen ja ”kyllä lähti” aloituslyönnit. 

Tulosten perusteella peli sujui kaikilta hyvin. Pysti jäi Virpiniemeen (196 p.), toiseksi tuli Oulungolf  (194 p.) ja kolmanneksi RTG (191 p.).  Seuraottelussa otettiin huomioon 5 parasta tulosta. RTG:n  tulokseen laskettiin seuraavien pelaajien tulos:

Else Konttila                                 40 p.
Irja Koskela                                  40 p.
Gabriele Vierimaa                      39 p.
Susanna Ypyä                             36 p.
Marja Nissinen                            36 p.

Mukana oli 9 seuran naiset: Virpiniemigolf, Oulungolf, RTG, Nivala, Kalajoki, Kajaani, Paltamo, Tornio ja Rovaniemi. Ensi vuonna kohdataan Oulungolfissa.  Ja vuonna 2022 onkin RTG:n vuoro järjestää kisa.

Kiitos kaikille osallistumisesta! 

Virpi  Heikkilä
Ladykapteeni