Lady Open

Kesän 2020 LadyOpeniin lauantaina 29.8. osallistui mukavasti seuramme naisgolfareita. Vietimme aurinkoisen kisapäivän. Kenttä oli taas hyvässä kunnossa ja greeneillä tehtiin hyviä putteja.
Tulosten perusteella kesän treenaamiset ja pelit olivat kehittäneet pelaamistamme. Väyliltä kuuluikin iloisia kiljahduksia, kun chipit ja putit onnistuivat. Omassa ryhmässä ykkösväylällä ryhmämme peli lähti hyvin liikkeelle, kun Tuula Routaniemi chippasi punkkerin sivulta suoraan reikään ja tuloksena birdie. Me Riikan kanssa käytiin sitten vain tekemässä yhdet putit ja peli jatkui!
LadyOpeniin saimme hyviä palkintoja, joten kiitokset yrityksille tuesta ja kaikille palkintoja hankkineille! Kiitokset myös Jarille ja Atelle hyvästä ruuasta ja järjestelyistä!
Osallistujamäärään vaikutti samalle viikonlopulle järjestetyt yo-juhlat ja muiden Pohjois-Suomen seurojen kisat ym. Mutta hienosti saimme oman seuran naiset liikkeelle. Ja meillä oli mielestäni aurinkoinen ja rento kisapäivä.
Kisan voitti ja parhaan scratch -tuloksen teki Marja Nissinen. Pisin draivi Susanna Ypyä ja lähemmäksi lippua Virpi Heikkilä. Tsemppipalkinto Kirsti Vesakoski. Muut kisan tulokset löytyvät RTG:n kilpailukalenterista.
Syyskuussa pidetään vielä naisteniltojen päätöskisa ja naisteniltojen pelit jatkuvat niin kauan kuin on mahdollista kentällä pelata.
Onnittelut kaikille voittajille ja nautitaan loppukaudesta golfin parissa!

Virpi Heikkilä
Ladykapteeni

Vieritä ylös